Nieuws

'Van Nistelrooij gooit basiself om: vier wijzigingen in belangrijke wedstrijd'

'Van Nistelrooij gooit basiself om: vier wijzigingen in belangrijke wedstrijd'

6 oktober - 11:25 Laatste update: 12:14
1

Ruud van Nistelrooij gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn basiself omgooien in de Europa League-ontmoeting met FC Zürich. Maar liefst vier spelers verliezen hun plek en zullen op de bank plaats moeten nemen.

Jarrad Branthwaite, Joey Veerman, Guus Til en Ismael Saibari zitten donderdagavond op de bank, meldt het Algemeen Dagblad. Na de blamage van het afgelopen weekend tegen SC Cambuur voelt Van Nistelrooij zich genoodzaakt in te grijpen. Naar verluidt staan André Ramalho, Yorbe Vertessen, Érick Gutiérrez en Anwar El Ghazi aan de aftrap.

Smaakmaker Xavi Simons zal hierdoor een linie terugzakken en op het middenveld spelen. Voornamelijk voor Veerman zal het een harde klap zijn. Na een sterke seizoenstart werd de middenvelder zelfs opgenomen met een plek in de voorselectie, maar vindt zich nu dus terug op de bank.

Door het eerdere 1-1 gelijkspel tegen FK Bodø/Glimt zit de druk er goed op bij de Eindhovenaren. Aangezien PSV nog een dubbele ontmoeting met Arsenal te wachten staat, zal er donderdag in Zwitserland een resultaat geboekt moeten worden.

Vermoedelijke opstelling PSV:
Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Gutiérrez; El Ghazi, Vertessen, Gakpo

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie