Nieuws

'Situatie bij PSV niet onder controle; Van Nistelrooij moet keuzes gaan maken'

'Situatie bij PSV niet onder controle; Van Nistelrooij moet keuzes gaan maken'

06-10-2022 08:29
0

Volgens Marciano Vink staat niet alleen de zege op het spel tegen FC Zürich voor PSV. Volgens de huisanalist van ESPN is dit het uitgelezen duel om de matige vorm van de Eindhovenaren te doorbreken.

Met een 3-0 nederlaag bij SC Cambuur beleefde de ploeg van Ruud van Nistelrooij een belabberde generale voor het treffen in de Europa League. FC Zürich is ook dolend: de Zwitserse club verkeert in dramatisch vorm en is de hekkensluiter in de nationale competitie. "Qua punten draait PSV wel goed, maar de laatste wedstrijd was schrikken. Dat had ik niet zien aankomen en dat tegen Cambuur", zegt Vink bij Voetbalpraat van ESPN.

"De trainer zegt vaak: de volgende wedstrijd is belangrijk, anders heeft de wedstrijd die we zo heroïsch gewonnen hebben geen enkel nut gehad", vervolgt Vink. Volgens de oud-voetballer zijn 'de ruimtes bij PSV nog steeds niet onder controle'. "Het belangrijkste is dat Van Nistelrooij keuzes gaat maken. Zürich heeft dit seizoen nog helemaal niet gewonnen. Dit is een wedstrijd waar je dingen voor de langere tijd neer kunt zetten."

Donderdagavond wordt er om 18.45 uur afgetrapt in Zwitserland. In het liveblog van VoetbalNieuws blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Zürich en op de andere Europese velden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie