Nieuws

PSV, Feyenoord én AZ in actie: waar zijn de duels op tv te zien?

PSV, Feyenoord én AZ in actie: waar zijn de duels op tv te zien?

06-10-2022 07:08

Op de donderdag staat er opnieuw een bomvolle Europese avond op het programma. Zowel Feyenoord, PSV als AZ komen namens Nederland in actie. Waar zijn de duels van de ploegen in de Europa- en Conference League te volgen? VoetbalNieuws zet het voor je op een rijtje.

De Europese avond wordt afgetrapt door de Eindhovenaren die op bezoek gaan bij het Zwitserse FC Zürich. Het duel is live te bekijken op het openbare net bij Veronica en daarnaast te zien bij betaalzender ESPN op het tweede kanaal.

Feyenoord komt later op de avond in actie in Denemarken. Daar treft de formatie van Arne Slot FC Midtjylland. De wedstrijd is te zien op Veronica en ESPN 2. De aftrap vindt om 21.00 uur plaats. Daarnaast werkt ook AZ een duel af, hetzij in de Conference League. De Alkmaarders treffen in eigen huis het Cypriotische Apollon Limassol en die wedstrijd is alleen te volgen op het hoofdkanaal van ESPN.

Kun je niet kijken? Geen zorgen! Blijf in het liveblog van VoetbalNieuws op de hoogte van alle ontwikkelingen op de Europese velden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!