Reactie

Slot niet verrast over spel Napoli: 'Ik was erg onder de indruk'

Slot niet verrast over spel Napoli: 'Ik was erg onder de indruk'

5 oktober - 22:59
0

Feyenoord-coach Arne Slot heeft dinsdagavond naar Ajax – Napoli gekeken, zo vertelt hij op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met FC Midtjylland. De oefenmeester is duidelijk te spreken over het spel van Napoli, een ploeg die hij adoreert.

"Ik heb deze keer als voetballiefhebber gekeken, niet als trainer. Of ik geschrokken ben? Dan zou je niet doorhebben wat Napoli de laatste weken en maanden laat zien. Ik heb me er niet enorm in verdiept, maar weet wel dat ze veel druk in Italië maken. Ik was erg onder de indruk van Napoli", aldus Slot tegenover Voetbal International.

Hij vervolgt: "Ik gebruik vandaag de dag waar het kan ook dingen van hun spel om de jongens daarmee te beïnvloeden. In de analyse van de tegenstander zag ik Midtjylland op een bepaald tempo teruglopen. Dat is het verschil tussen die tegenstander en het spelen tegen absolute topploegen als Napoli. In dat voorbeeld heb ik het tempo van Napoli benadrukt."

Feyenoord speelt morgenavond om 21.00 uur in de MCH Arena tegen FC Midtjylland. De Rotterdammers pakten in twee groepsduels drie punten, waarmee ze momenteel plek één in handen hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie