Nieuws

Slot verklaart absentie van viertal in Feyenoord-selectie voor Midtjylland-uit

Slot verklaart absentie van viertal in Feyenoord-selectie voor Midtjylland-uit

05-10-2022 18:57
0

Arne Slot heeft uitgelegd waarom Ezequiel Bullaude, Mohamed Taabouni, Quilindschy Hartman, en Mimeirhel Benita niet met Feyenoord afreizen naar Denemarken voor de ontmoeting met FC Midtjylland. Het viertal blijft in Nederland achter om minuten te maken bij het O21-elftal van de Rotterdammers.

Donderdagavond staat voor Feyenoord het derde duel in de groepsfase van de Europa League op het programma. Op het persmoment voorafgaand aan het duel geeft Slot opheldering waarom hij het viertal niet opneemt in zijn spelersgroep. "Steeds maar drie-tegen-drie met de reserves is niet goed voor de ontwikkeling van Ezequiel", wordt de coach geciteerd door RTV Rijnmond.

Met Feyenoord O21 zal hij zaterdag spelen tegen de beloften van Willem II. "Ik wil hem een volledige wedstrijd zien, zodat we hem daarna ook wedstrijdbeelden kunnen laten zien om de volgende stappen te zetten", vervolgt Slot.

Hartman is terug na een besmetting met COVID-19. "Dat virus is dus helaas weer terug. Ik wil zien wat dat met hem heeft gedaan en daarom zit hij zaterdag bij de wedstrijdselectie van Onder 21 en Benita heeft twee andere rechtsbacks voor hem in de pikorde", aldus Slot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie