Nieuws

'Real Madrid verwacht Ballon d'Or voor Benzema en verlengt contract'

'Real Madrid verwacht Ballon d'Or voor Benzema en verlengt contract'

05-10-2022 17:11
0

Real Madrid en Karim Benzema zijn dicht bij een akkoord over een nieuw contract, meldt Fabrizio Romano. Volgens de transfergoeroe kan de Fransman zijn krabbel zetten onder een verbintenis tot medio 2024.

De huidige overeenkomst van Benzema bij Real Madrid loopt medio 2023 af. Al langere tijd zag het ernaar uit dat de topschutter van het voorbije La Liga-seizoen zijn contract bij De Koninklijke gaat verlengen. Nu weet Romano te melden dat het een kwestie van tijd is voordat de nieuwe deal wereldkundig gemaakt wordt.

Real Madrid wil Benzema met het nieuwe contract belonen voor het topjaar dat de spits doormaakte. Mede dankzij zijn ongekende productie (44 doelpunten en 15 assists in 46 officiële wedstrijden) ging de Spaanse grootmacht het afgelopen seizoen met zowel het landskampioenschap als de Champions League winst aan de haal.

De nominatie van Benzema voor de Ballon d'Or is dan ook weinig verrassend. Real Madrid zou ervan uitgaan dat de international aan de haal gaat met individuele award.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie