Nieuws

Wålemark sluit aan bij Feyenoord-selectie voor Europa League, Hartman ontbreekt

Wålemark sluit aan bij Feyenoord-selectie voor Europa League, Hartman ontbreekt

05-10-2022 13:35 Laatste update: 15:06
0

Feyenoord heeft de 22-koppige selectie bekendgemaakt die het donderdag in de Europa League tegen FC Midtjylland zal opnemen. Patrik Wålemark was de afgelopen tijd ziek, maar is voldoende hersteld en stapt op het vliegtuig naar Denemarken. Quilindschy Hartman ontbreekt wél. 

De club deelt de selectie op de clubsite. Naast Hartman ontbreekt ook Ezequiel Bullaude. Feyenoord mag het na het bereiken van de Conference League laten zien in de Europa League. De Rotterdammers verloren het eerste groepsduel kansloos tegen SS Lazio, maar wonnen vervolgens wel overtuigend van Sturm Graz. De ploeg van Arne Slot gaat voor nu aan kop in Groep F op doelsaldo. 

Feyenoord speelde het afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen NEC in de Eredivisie. Midtjylland wist in de eigen competitie ook niet te overtuigen en speelde gelijk tegen Vilborg. De Deense ploeg boekt tot dusver mindere resultaten in de Superligaen en behaalde veertien punten in de eerste elf duels, waarmee het de zevende plaats bekleedt. 

De selectie van Feyenoord: Justin Bijlow, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Fredrik Bjørkan, Jacob Rasmussen, Alireza Jahanbakhsh, Quinten Timber, Danilo, Orkun Kökcü, Javairo Dilrosun, Igor Paixão, Marcos Lopez, Sebastian Szymański, Gernot Trauner, Mats Wieffer, Ofir Marciano, Timon Wellenreuther, Patrik Wålemark, Oussama Idrissi, Santiago Gimenez, Dávid Hancko, Jaimy Kroesen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie