Nieuws

Dortmund hoopt op Haller-rentree in januari: 'Maar krijgt alle tijd van de wereld'

Dortmund hoopt op Haller-rentree in januari: 'Maar krijgt alle tijd van de wereld'

05-10-2022 13:13

Borussia Dortmund heeft goede hoop dat Sébastien Haller vanaf januari weer kan mee gaan draaien bij de club. De spits ondergaat momenteel chemotherapie en wordt behandeld voor teelbalkanker. 

Bestuursvoorzitter Hans-Joachim Watzke stelt dat de oud-Ajacied bijna klaar is met zijn behandeling. "We hebben goede hoop op een terugkeer volgend jaar, maar we willen en moeten Sébastien niet onder druk zetten", stelt Watzke tegenover BILD. "Het is een zware ziekte. Hij krijgt alle tijd van de wereld."

Haller verruilde deze zomer Ajax voor Borussia Dortmund en kreeg enkele dagen na zijn overstap last van zijn maag. Nader onderzoek wees uit dat de voetballer een kwaadaardige tumor in zijn teelbal had, waarvoor de Ivoriaan sindsdien wordt behandeld. Haller maakte voor ongeveer 35 miljoen euro de overstap naar Die Schwarzgelben en moet Erling Haaland doen vergeten, die alle records aan flarden schiet bij Manchester City. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!