Transfernieuws

'Suárez wil carrière vervolgen in de MLS na het WK en voert gesprekken'

'Suárez wil carrière vervolgen in de MLS na het WK en voert gesprekken'

05-10-2022 12:43

Luis Suárez stopt na het huidige seizoen bij Nacional en wil zijn carrière nieuw leven inblazen in de Major League Soccer. De 35-jarige Uruguayaan zou al in gesprek zijn met LA Galaxy voor een mogelijke verbintenis. 

Het Spaanse AS meldt dat de oud-Ajacied al enige tijd gesprekken voert met de club, die aan het einde van het seizoen waarschijnlijk afscheid neemt van Douglas Costa. Vanwege het vertrek van de Braziliaan zou volgend jaar een plek beschikbaar zijn voor Suárez om zijn kunsten te vertonen. 

Naast LA Galaxy zou Inter Miami CF ook geïnteresseerd zijn in de goaltjesdief. Suárez maakte er in het verleden al geen geheim van graag in de Verenigde Staten te willen spelen. "Het is één van de opties die waarschijnlijk is", liet de Uruguayaan in een interview weten. "Maar momenteel geniet ik bij Nacional. We gaan het zien."

Suárez speelde tussen 2006 en 2022 in Europa. De spits werd opgepikt door FC Groningen vertrok in 2007 naar Ajax. De Uruguayaan speelde vervolgens voor Liverpool FC, FC Barcelona en Atlético Madrid. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!