Nieuws

Bayern heeft absoluut geen interesse in Bellingham: 'Wij hebben Gravenberch'

Bayern heeft absoluut geen interesse in Bellingham: 'Wij hebben Gravenberch'

05-10-2022 10:39

Bayern München heeft geen enkele interesse in het supertalent Jude Bellingham. Die tiener van Borussia Dortmund wordt felbegeerd door Europese topclubs, maar de CEO van Der Rekordmeister Oliver Kahn heeft hem niet nodig.

Kahn heeft veel vertrouwen in onder meer Ryan Gravenberch. De ex-Ajacied speelde dinsdagavond negentig minuten mee in de gewonnen wedstrijd tegen FC Viktoria Plzen (5-0). "We denken er überhaupt niet over. Natuurlijk is Bellingham een fenomenale speler. Maar wij hebben Kimmich, Goretzka, Gravenberch, Sabitzer...", vertelt Kahn in gesprek met BILD.

"Ik kan zeggen dat we goed bezet zijn op die positie", vervolgt de CEO van Bayern. Oud-Ajacieden Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt speelde ook de hele wedstrijd mee tegen Viktoria Plzen. "De jongens deden het heel goed. Dit is hoe je een wedstrijd benadert", reageerde trainer Julian Nagelsmann na afloop.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!