Nieuws

Gakpo onthult kleedkamergeheim PSV: Ik weet niet of ik dit kan zeggen...

Gakpo onthult kleedkamergeheim PSV: "Ik weet niet of ik dit kan zeggen..."

01-12-2021 15:55 Laatste update: 16:15

Cody Gakpo onthult in Tiki Taka Touzani een kleedkamergeheim van PSV. Na de wedstrijd staan er weleens hamburgers klaar voor de spelers.

Gakpo antwoordt eerlijk op de vraag of hij weleens een 'cheatdag' heeft. "Ik weet niet of ik dit kan zeggen...", twijfelt de PSV'er eerst nog. "Soms staat er na de wedstrijd bij PSV wat lekkers in de kleedkamer. Hamburgers ofzo." Lachend: "Dan hap ik wel toe."

De op dit moment geblesseerde aanvaller werd afgelopen zomer gelinkt aan een toptransfer naar Bayern München. "Ik heb dat ook gehoord, maar meer weet ik niet", reageert Gakpo. Hij lijkt na dit seizoen een transfer te willen maken. "Ik denk dat ik er wel klaar voor ben, maar ik wil het wel goed afsluiten in Eindhoven. Kampioen worden is het doel."

"Ik hoop dat mijn plafond bij de grote clubs ligt. Nu moet ik gewoon hard blijven werken en gefocust blijven om alles uit mezelf te halen. Hopelijk kom ik dan bij de wereldtop."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!