Nieuws

Potter negeert vragen over Nkunku en looft AC Milan-ster: 'Een topspeler'

Potter negeert vragen over Nkunku en looft AC Milan-ster: 'Een topspeler'

04-10-2022 16:31

Graham Potter weigert in te gaan op het vermeende akkoord met RB Leipzig-sterspeler Christopher Nkunku. De Chelsea-manager laat zich daarnaast lovend uit over Rafael Leão, die bij AC Milan is uitgegroeid tot één van de steunpilaren.

Maandag brachten diverse media naar buiten dat de Die Roten Bullen en The Blues overeenstemming hebben bereikt over een zomerse transfer van Nkunku naar Stamford Bridge. Met de overgang zou een bedrag gemoeid zijn van zestig miljoen euro.

Op het persmoment voorafgaand aan de clash in de Champions League met AC Milan wordt de manager gevraagd naar de stand van zaken. "Ik ga niet spreken over spelers die niet in ons team zitten", luidt het antwoord van Potter om niet veel later een soortgelijk antwoord te geven op een vraag over Ronaldo.

Over linksbuiten Leão van tegenstander AC Milan wilde Potter zich wél uitlaten. "Ik ben echt onder de indruk van hem wanneer ik wedstrijden van Milan zie. Hij is een topspeler. Je weet niet of hij hetzelfde kan doen in de Premier League. Hij heeft er zeker de kwaliteiten voor."

Chelsea is gebaat bij een resultaat tegen de Italianen. Na twee wedstrijden is de oogst met één punt bijzonder mager. De Rossoneri verzamelden vier punten, één meer dan Dinamo Zagreb en twee meer dan RB Salzburg. Woensdag wordt er om 21.00 uur afgetrapt in Londen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!