Arsenal-verdediger Gabriel ontkomt aan gewelddadige overval voor zijn huis

Arsenal-verdediger Gabriel ontkomt aan gewelddadige overval voor zijn huis

01-12-2021 10:58 Laatste update: 11:02
Premier League 0 Reacties

Bizarre beelden van Arsenal-speler Gabriel Magalhães: de Braziliaanse verdediger werd recht voor zijn huis overvallen. Ondanks dat een van de dieven Gabriel met een honkbalknuppel te lijf ging, wist de Braziliaan de dieven weg te jagen.

Op de camerabeelden, die in handen zijn van Sky Sports, is te zien hoe twee gemaskerde mannen Gabriel volgen tot aan zijn voordeur. Daarna is te zien hoe de Braziliaan op knappe wijze zijn huis in weet te komen, waarop de overvallers het op een lopen zetten. Eerder probeert een van de dieven Gabriel te raken met een honkbalknuppel.

Een van de overvallers is inmiddels opgepakt en veroordeeld voor meerdere vergrijpen. De dief mag vijf jaar de gevangenis in, nadat er DNA-materiaal van hem was gevonden na de overval op de Arsenal-verdediger. Arsenal-manager Mikel Arteta reageerde tijdens een persconferentie kort op het voorval. "Het is niet leuk om zoiets mee te maken, maar Gabriel heeft karakter getoond. Natuurlijk was hij aangeslagen. De club heeft hem gesteund en hij probeert de situatie achter zich te laten", aldus Arteta.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie