Nieuws

Go Ahead benadeeld tegen Ajax: 'Bassey gaat liggen, maar er is niks aan de hand'

Go Ahead benadeeld tegen Ajax: 'Bassey gaat liggen, maar er is niks aan de hand'

04-10-2022 07:35 Laatste update: 07:48
1

Ajax speelde het afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen Go Ahead Eagles, maar de Amsterdammers werden gematst bij een afgekeurd doelpunt van de bezoekers. Dat stellen Kenneth Perez en Hans Kraay jr. bij het programma VoetbalPraat. 

Na een klein uur spelen kreeg Bassey een schouderduw en viel de verdediger naar de grond. Go Ahead wist te scoren uit de situatie die ontstond, maar de ploeg werd teruggefloten wegens een overtreding. Volgens Perez en Kraay was dat onterecht. "Er is niks aan de hand, het is een schouderduw. Bassey en Beukema liggen voor een centrale verdediger best vaak op de grond. Ik heb John de Wolf, of Henk Fraser, of Frank de Boer nog nooit rond de zestien op de grond zien liggen, dan lagen aanvallers op de grond", stelt Kraay.

Perez sluit zich aan bij de analist. "In mijn ogen was het absoluut geen overtreding. Schreuder zei achteraf: de 2-0 lag er eerder dan de 1-1, maar die kans van Go Ahead was best wel gek gefloten", besluit Perez. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!