Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Kudus terug op het veld, Klaassen naar de bank

Vermoedelijke opstelling Ajax: Kudus terug op het veld, Klaassen naar de bank

04-10-2022 07:01 Laatste update: 07:03
1

Ajax start dinsdagavond in het Champions League-duel met SSC Napoli met de gebruikelijke namen, verwacht het Algemeen Dagblad. Trainer Alfred Schreuder kiest naar alle waarschijnlijkheid voor dezelfde elf namen als in het duel op bezoek bij Liverpool FC. 

Tegen Go Ahead Eagles mochten Florian Grillitsch, Lucas Ocampos, Brian Brobbey en Davy Klaassen nog vanaf de aftrap beginnen, maar voor het Europese treffen is het viertal naar de bank gewezen. Edson Álvarez en Steven Berghuis krijgen de voorkeur op het middenveld. Uitblinker Kudus, die tegen Rangers en Liverpool al trefzeker was, mag het in de voorhoede laten zien met Steven Bergwijn. 

De verdediging van Ajax kent naar alle waarschijnlijkheid weinig verrassingen. Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind moeten de aanvallen afstoppen, met Remko Pasveer achter hen. Napoli start waarschijnlijk met dezelfde elf namen als tegen Torino, waar het afgelopen weekend van werd gewonnen. 

Vermoedelijke opstellingen:
Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn
Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mário Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!