Nieuws

Perez over PSV: 'Andere spelers er in, spelers die wel doen wat de trainer eist'

Perez over PSV: 'Andere spelers er in, spelers die wel doen wat de trainer eist'

03-10-2022 20:56 Laatste update: 21:11
0

Volgens Kenneth Perez gaat het verlies van PSV tegen Cambuur een keerpunt zijn in de tactiek van Ruud van Nistelrooij. De analist van ESPN verwacht dat de PSV-trainer de nodige ingrepen in het elftal gaat doen.

PSV verloor afgelopen weekend verrassend met 3-0 tegen SC Cambuur. Perez verwacht dat dit de ommekeer gaat zijn in de tactiek van Van Nistelrooij. "Ik denk dat dit een incident is wat hem laat nadenken over wat hij nu echt wil met PSV. Tegen Feyenoord zat PSV al wat in de problemen maar die win je dan. Alleen dan komt dit er over heen. Verrassend voor hem denk ik, maar hij moet echt ingrijpen en kijken waar het schip strand." Perez verwacht voornamelijk dat de basiself op de schop gaat. "Andere spelers er in, spelers die wel doen wat hij echt eist. Het was niet voor niets dat hij in deze wedstrijd heel het middenveld wisselde. Spelers die geroemd werden zoals Sangaré en Veerman."

Xavi Simons werd ook naar de kant gehaald in Leeuwarden. De Speler Van De Maand september begon in de aanval, maar Perez verwacht dat de middenvelder van origine in de basis blijft. "Simons is een ander verhaal, hij is een beoogd basisspeler denk ik." Volgens de ESPN-analist is dit het moment dat Van Nistelrooij in de spiegel moet kijken. "Ik denk nu echt dat hij het moment heeft bereikt dat hij denkt, nu gaan we mijn manier en als je niet mee wil val je af. Gevaarlijk spel, maar wel het spel dat hij moet spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie