Nieuws

Perez ziet dilemma voor Van Nistelrooij ontstaan: 'Laat hij dit echt zo staan?'

Perez ziet dilemma voor Van Nistelrooij ontstaan: 'Laat hij dit echt zo staan?'

03-10-2022 09:33

PSV kreeg zaterdag een oorwassing op bezoek bij SC Cambuur en vooral het middenveld van de Eindhovenaren liet zich de kaas van het brood eten. Kenneth Perez is benieuwd naar de volgende actie van trainer Ruud van Nistelrooij wat het middenveld betreft. 

PSV maakte zaterdag geen aanspraak op een punt en het is aan Van Nistelrooij om orde op zaken te stellen voor het uitduel met FC Zürich op donderdag. Perez is benieuwd of de trainer het middenveld omgooit na de wanvertoning tegen Cambuur. "Het wordt nu echt zó spannend wat hij gaat doen op het middenveld. Laat hij dit staan?", vraagt de analist zich hardop af bij ESPN

Roger Schmidt, de vorige trainer van PSV, koos veelal voor een controlerende oplossing als het niet liep bij de Eindhovenaren. Van Nistelrooij wil vooralsnog dingen voetballend oplossen. "Toen het onder Schmidt eindelijk een beetje onder controle was, kwam Guti erin. Dat is wel zo'n controlespeler, elke afvallende bal is voor hem", stelt Perez. "Nu heeft Van Nistelrooij gekozen voor voetbal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!