Wedstrijdverslag

Ook puntverlies voor Feyenoord: Slot en consorten spelen gelijk in Nijmegen

Ook puntverlies voor Feyenoord: Slot en consorten spelen gelijk in Nijmegen

02-10-2022 16:26
4

Feyenoord is net als Ajax en PSV tegen puntverlies aangelopen. De Rotterdammers speelden met 1-1 gelijk in De Goffert bij NEC Nijmegen

Feyenoord begon goed aan het duel met de Nijmegenaren. In de 23ste minuut kwam de ploeg van trainer Arne Slot op voorsprong via Quinten Timber die van buiten de zestien raakschoot na een combinatie met Danilo. Daarna probeerde Feyenoord door te drukken, maar NEC kwam steeds beter in de wedstrijd. Vlak voor rust kwam de ploeg van trainer Rogier Meijer zelfs lansgzij via Ivan Marquez.

In de tweede helft probeerde Slot het tij te keren. De trainer voerde de nodige wissels door. Ook met Lutsharel Geertruida, Sebastian Szymanski, Santiago Gimenez, Igor Paixao en Ezequiel Bullaude wist Feyenoord geen vuist meer te maken.

Door het gelijke spel lopen de Rotterdammers dit weekend dus net als Ajax en PSV tegen puntverlies aan. Feyenoord staat daardoor vierde met zeventien punten. AZ Alkmaar is de koploper met twintig punten.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!