Nieuws

Slot ziet Feyenoord-'compliment': 'Maar zijn helemaal niet bezig met PSV of Ajax'

Slot ziet Feyenoord-'compliment': 'Maar zijn helemaal niet bezig met PSV of Ajax'

02-10-2022 14:58 Laatste update: 15:07

Door het puntverlies van zowel PSV als Ajax wordt er deze zondag extra aandachtig gekeken naar Feyenoord. Trainer Arne Slot ziet dat als een 'compliment'.

Terwijl Ajax zaterdagavond met 1-1 gelijkspeelde in de Johan Cruijff Arena, verloor PSV met 3-0 uit bij SC Cambuur. "Op dit moment zijn we eigenlijk helemaal niet bezig met Ajax en PSV en met de vraag of ze wel of niet gewonnen hebben", aldus Slot tegenover ESPN voorafgaand aan het duel met NEC.

"Het is wel een compliment dat mensen ons aan die clubs relateren", gaat de coach verder. "Als je zó veel spelers verliest ben je vooral bezig met het voetbal. Blijkbaar gaat het dusdanig goed, dat mensen toch alweer naar Ajax en PSV kijken als het om ons gaat."

Aan de andere kant begrijpt Slot gezien de stand wel dat er naar Feyenoord gekeken wordt. "Maar we hebben de meeste uitwedstrijden tegen ploegen gespeeld die we in het rechterrijtje verwachten. Van PSV hebben we verloren en NEC is een ploeg die ik in het linkerrijtje verwacht. Ik ben benieuwd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!