Nieuws

Kritiek op het hele team van PSV: 'Dat is toch heel raar na Feyenoord-thuis?'

Kritiek op het hele team van PSV: 'Dat is toch heel raar na Feyenoord-thuis?'

02-10-2022 09:59 Laatste update: 10:02

Kees Kwakman is na de 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur erg kritisch op PSV. De analist zag de Eindhovense ploeg uit elkaar vallen en vindt dat na het goede resultaat tegen Feyenoord raar om te zien.

"PSV was echt beschamend. Veerman was slecht, voorin was het slecht", vertelde Kwakman na afloop van het duel. Toen PSV-aanvoerder Gakpo aansloot voor een interview, confronteerde de analist hem met het slechte spel. "Het is best wel gek dat jullie tegen Feyenoord zo druk geven met het hele elftal en dat er nu zulke ruimtes vallen. Dat is toch heel raar na twee weken geleden?"

Gakpo was het eens met Kwakman en probeert de vinger op de zere plek te leggen. "De insteek was om druk te zetten, alleen zij kwamen er een paar keer goed onderuit, en dan zie je dat er weer wat twijfel komt in het team. Moeten we naar voren of naar achter? Dan worden de ruimtes groot en daar profiteerden zij een paar keer van. Dat mag niet gebeuren. Gewoon een slechte wedstrijd. Wat een 3-0 uitslag zegt? Dat is ook voetbal. Ik weet niet of het per se iets zegt over ons team. Het was onder de maat. Dit mag niet meer voorkomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!