Nieuws

Ajax gebruikte slecht resultaat van concurrent PSV niet: 'Vind ik kinderachtig'

Ajax gebruikte slecht resultaat van concurrent PSV niet: 'Vind ik kinderachtig'

01-10-2022 23:56

Jurriën Timber baalt van het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. De Oranje-international ziet het als gemiste kans om punten uit te lopen op PSV.

PSV verloor kansloos van SC Cambuur en daarom kon Ajax de koppositie grijpen. De Amsterdammers gebruikten het slechte resultaat van de Eindhovenaren niet om elkaar op te peppen. "Dat vind ik kinderachtig. We focusten ons gewoon op onze eigen wedstrijd", vertelt Timber bij ESPN.

"Ik miste een stukje scherpte, agressiviteit en de echte wil om te scoren. Maar ook het tempo, het was allemaal een beetje down voor mijn gevoel. Het creëren van kansen, de scherpte in tweede ballen die we niet wonnen, in de restverdediging, bij voorzetten", aldus de 21-jarige verdediger.

Ajax kan niet te lang in de teleurstelling blijven hangen, want komende dinsdag staat er een erg belangrijk duel op het programma. Napoli, de koploper van de Serie A, komt op bezoek voor het derde groepsduel in de Champions League. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!