Nieuws

Van Nistelrooij diep teleurgesteld: 'Ik had dit ook niet zien aankomen'

Van Nistelrooij diep teleurgesteld: 'Ik had dit ook niet zien aankomen'

01-10-2022 20:27 Laatste update: 20:28

Ruud van Nistelrooij is zeer teleurgesteld na de zeperd tegen SC Cambuur. PSV verloor met maar liefst 3-0 in Leeuwarden en had met name in de tweede helft helemaal niks te vertellen.

"Dit komt hard aan", reageert Van Nistelrooij na afloop voor de camera van ESPN. "3-0 verliezen is pijnlijk en hard. Dit moeten we incasseren. Ik had dit ook niet zien aankomen. Voor rust gaven we niet veel weg, dan moet er in de tweede helft een beslissing vallen. In zijn algemeenheid hebben we in de tweede helft te weinig laten zien om met iets naar huis te gaan."

De ruststand in Leeuwarden was 0-0, maar na rust ging het helemaal fout voor PSV, dat in het tweede bedrijf drie tegengoals te verwerken kreeg. "De eerste indruk is dat we te weinig creëren, dat we voorin geen stootkracht hebben, de tegenstander geen pijn kunnen doen en veel balverlies lijden, waardoor je niet hoger op het veld komt. Dit komt knetterhard aan. Het was niet goed genoeg, maar we hebben wel meer meegemaakt dan dit. We moeten hiermee omgaan", besluit Van Nistelrooij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!