Nieuws

Liverpool verspilt opnieuw dure punten, plaaggeest Trossard scoort hattrick

Liverpool verspilt opnieuw dure punten, plaaggeest Trossard scoort hattrick

01-10-2022 17:57

Liverpool is de competitie niet goed begonnen en kon daar tegen Brighton & Hove Albion geen verandering in aanbrengen. Op Anfield werd met 3-3 gelijkgespeeld. Daardoor staat het op een negende plek in Engeland. Brighton staat door het gelijkspel nog steeds op een nette vierde plek in Engeland.

Na achttien minuten keek de thuisploeg al tegen een 2-0 achterstand aan na twee goals van Leandro Trossard. Daarna leek Liverpool langszij te komen. Nog voor rust werd de aansluitingstreffer gemaakt door Firmino en in de 54e minuut was het opnieuw de Braziliaan die dit keer de gelijkmaker scoorde. 

In de 63e minuut scoorde Webster een ongelukkig eigen doelpunt, waardoor Liverpool voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwam. Maar in de 83e minuut was het opnieuw raak voor Brighton: Trossard maakte zijn hattrick compleet om er 3-3 van te maken in Liverpool. Bij die score bleef het. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!