Nieuws

'Bayern München wil stunten op transfermarkt, Bayer Leverkusen-ster is akkoord'

'Bayern München wil stunten op transfermarkt, Bayer Leverkusen-ster is akkoord'

01-10-2022 16:10

Bayern München is in het diepste geheim bezig om zich te versterken voor het volgende seizoen. Enkele bestuursleden van de club zouden met Bayer Leverkusen-ster Florian Wirtz hebben afgesproken. Dat onthult BILD vrijdag. 

De 19-jarige middenvelder, die in maart ernstig geblesseerd raakte, zou al 'ja' hebben gezegd op het aanbod van Der Rekordmeister. Wirtz heeft zich recent weer gemeld op de training en lijkt dichtbij een volledig herstel te zijn.

Wirtz heeft een contract dat loopt tot 2027, maar heeft wel een clausule in zijn contract opgenomen waardoor hij de club kan verlaten als er meer dan 100 miljoen euro voor hem wordt betaald. Bayern moet dus diep in de buidel tasten willen ze het talent binnenhengelen. 

Wirtz scoorde in het afgelopen seizoen zeven keer in de Bundesliga. Hij gaf ook tien assists. Dit seizoen is hij door zijn blessure nog niet in actie gekomen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!