Nieuws

'Slecht nieuws voor Ajax, Napoli-spits Osimhen bijna hersteld'

'Slecht nieuws voor Ajax, Napoli-spits Osimhen bijna hersteld'

01-10-2022 16:02 Laatste update: 16:32

Napoli heeft topschutter Victor Osimhen zien terugkeren op de training deze week. De Nigeriaan kwam nog niet in actie tegen Torino, maar is mogelijk wel fit tegen Ajax, meldt GOAL

De Nigeriaanse international liep een hamstringblessure op tijdens het Champions League-duel met Liverpool. Daardoor miste hij vier Serie A-wedstrijden. Hij is nu weer op de been en Napoli heeft bevestigd dat hij de training heeft hervat. Osimhen lijkt de belangrijke wedstrijd tegen Ajax dinsdag dus te gaan halen. 

Napoli staat met zes punten bovenaan in de Champions League-groep, gevolgd door Liverpool en Ajax die beide drie punten hebben. Voor zijn blessure, scoorde Osimhen twee doelpunten en gaf hij één assist in zes wedstrijden. 

Ajax neemt het dit weekend eerst op tegen Go Ahead Eagles. Die wedstrijd wordt om 21:00 uur gespeeld. Napoli speelt zaterdagmiddag tegen het Torino van Perr Schuurs. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!