Reactie

Kritische Driessen over Ajax-versterking: 'Vind het geen denderende speler'

Kritische Driessen over Ajax-versterking: 'Vind het geen denderende speler'

01-10-2022 14:55
1

Valentijn Driessen heeft in de voetbalpodcast Kick Off van De Telegraaf gezegd niet heel erg onder de indruk te zijn van verdediger Calvin Bassey. Dat terwijl hij wel een basisplek heeft bemachtigd onder Alfred Schreuder. 

"Bassey heeft zich binnen no-time in de basis gespeeld, dus ik neem aan dat ze daar tevreden over zijn. Ik vind het geen denderende speler, maar het is één van de weinigen van de nieuwelingen die zich in de basis heeft gespeeld", zegt hij. 

Ook ging het in de podcast even over de spitsendiscussie van Ajax. Hoe wordt die positie in de komende twee wedstrijden verdeeld? "Ik ben heel erg benieuwd wat Schreuder gaat doen. Het zou me niet verbazen wanneer hij (Scheuder, red.) Brobbey tegen Go Ahead Eagles opstelt en Kudus dan weer tegen Napoli. Je kunt bijna niet om Kudus heen, als je ook de statistieken van zijn laatste wedstrijden ziet", aldus Mike Verweij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!