Reactie

Juventus begint weer opnieuw: 'Zondag begint een nieuw seizoen voor ons'

Juventus begint weer opnieuw: 'Zondag begint een nieuw seizoen voor ons'

01-10-2022 14:28

Juventus staat op een matige plek acht in de Serie A. Ook in de Champions League wil het vooralsnog niet vlotten met de Italianen. Na twee wedstrijden in de Europese competitie staat het nog op nul punten. 

Massimiliano Allegri heeft tijdens de interlandperiode tijd gehad om de dompers te verwerken. De oefenmeester gaf op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Bologna aan opnieuw te willen beginnen. Dat heeft hij ook kenbaar gemaakt aan zijn spelersgroep. "Zondag beginnen wij aan een nieuw seizoen. Tot nu toe speelden we negen wedstrijden, verloren we er drie en speelden we er vier gelijk. De eerste maanden waren slecht. De statistieken liegen niet."

"Er is nog genoeg tijd om de situatie om te draaien. In de Serie A, maar ook in de Champions League. Voetbal geeft je altijd een kans om opnieuw te beginnen. Het is niet de eerste moeilijke periode die ik als trainer heb meegemaakt. Het belangrijkste is om hongerig te zijn", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!