Reactie

Eerlijke Cillessen na reserverol bij Oranje: 'Baalde, maar knop snel omgezet'

Eerlijke Cillessen na reserverol bij Oranje: 'Baalde, maar knop snel omgezet'

30-09-2022 18:13
0

Jasper Cillessen zag Remko Pasveer de voorkeur krijgen van bondscoach Louis van Gaal tijdens de interlandperiode. In gesprek met het AD vertelt de NEC-keeper wat dat met hem deed.

"Natuurlijk had ik zelf graag willen spelen, maar goed, we hebben nog zes weken. Zondagavond na de wedstrijd tegen België baalde ik wel even, maar ik heb de knop ook vrij snel weer omgezet", zegt hij. 

Cillessen heeft een gesprek met van Gaal gehad over de situatie, vertelt hij. "Ik heb met de bondscoach gesproken. Hij heeft gezegd dat het nog helemaal openligt wie de eerste doelman is op het WK. Ik had er geen vrede mee dat ik niet mocht spelen, maar dat heb ik nooit. Ik denk dat de bondscoach dat ook wel aan me waardeert, voordat hier een heel verhaal van wordt gemaakt." 

"Als ik deze vorm vasthoud, dan denk ik dat het wel goed kan komen met het oog op het WK", zegt hij zelfverzekerd. "Dan is de keuze nog steeds aan de bondscoach, maar dan heb ik in elk geval mijn ding gedaan. Ik maak me totaal geen zorgen", aldus Cillessen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll