Reactie

Schreuder met vizier op Go Ahead Eagles: 'Verwacht een dominant Ajax'

Schreuder met vizier op Go Ahead Eagles: 'Verwacht een dominant Ajax'

30-09-2022 17:31 Laatste update: 17:52

Ajax treft zaterdagavond Go Ahead Eagles in eigen huis. Trainer Alfred Schreuder maakt op de clubwebsite de balans op voorafgaand aan het duel. 

Steven Berghuis liep in het Nations League-duel tussen het Nederlands elftal en Polen een blessure op. Schreuder laat echter weten dat het meevalt. "Het gaat gelukkig goed. Hij heeft vrijdag mee kunnen trainen. Steven heeft zich goed laten behandelen en ik heb het gevoel dat het goed zal komen", zei hij daarover. 

"Het is voor Ajax uitstekend dat zoveel jongens bij het Nederlands elftal zitten. De jongens kwamen heel tevreden terug. Dat vind ik mooi om te zien." Nu is het van belang voor de spelers om ook in clubverband weer belangrijk te zijn. Zaterdag staat Go Ahead Eagles op het programma. "Ik verwacht een dominant Ajax, tegen een ploeg die op de counter wil spelen of soms wordt gedwongen om zo te moeten voetballen. Daarbij moeten we zorgen dat we resultaat halen", aldus Schreuder. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!