Nieuws

'Hoefden Zerrouki niet te verkopen aan Feyenoord, geldt ook voor komende zomer'

'Hoefden Zerrouki niet te verkopen aan Feyenoord, geldt ook voor komende zomer'

30-09-2022 07:56 Laatste update: 08:15
1

Als Feyenoord komende zomer wéér bij FC Twente op de stoep staat voor Ramiz Zerrouki, moet er een flink geldbedrag op tafel komen. Dat laat Martijn Hoogstoevenbeld weten aan Voetbal International.

De financieel en operationeel directeur van FC Twente geeft aan dat de verkoop van Zerrouki geen noodzaak is. Afgelopen zomer meldde Feyenoord zich meermaals voor de Algerijns international bij FC Twente. De Tukkers lieten duidelijk merken aan de Rotterdammers dat de jeugdexponent van Ajax niet voor een appel en een ei op te halen was.

Financieel staat FC Twente er een stuk beter voor dan een aantal jaar terug. "Wij zijn financieel zo stabiel dat we Zerrouki niet hoefden te verkopen afgelopen zomer", aldus Hoogstoevenbeld tegenover VI. "En dat geldt ook voor komende zomer. We hóeven niet. Het is anders dan twee, drie, vier jaar terug."

Hoofdsponsor

Ondertussen is Twente ook druk bezig met het vinden van een opvolger voor hoofdsponsor Pure Energie. De samenwerking met de energieleverancier houdt na dit seizoen op. Hoogstoevenbeld maakt zich geen zorgen. "Ik kreeg net het eerste appje binnen van een bedrijf dat geïnteresseerd is", aldus de financieel en operationeel directeur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!