Nieuws

Ultee over Yilmaz en Fortuna: 'Hij is misschien wel groter dan de club'

Ultee over Yilmaz en Fortuna: 'Hij is misschien wel groter dan de club'

29-09-2022 23:29

Sjors Ultee heeft zich uitgelaten over zijn laatste dagen als trainer van Fortuna Sittard. De Limburgse club deelde op social media nieuws waar Ultee nog niks van wist. Vanaf dat moment wist hij dat zijn tijd er bij Fortuna opzat.

De club maakte op Instagram bekend dat er besloten getraind zou worden, zonder dat Ultee daarbij betrokken was. "Toen ik de volgende dag op de club kwam, had ik een gesprek met de technische leiding. Die dachten dat ik had besloten om de trainingen besloten te houden. Maar na een belletje kwamen ze erachter dat dit niet het geval was en iemand anders binnen de club dit besloten had", vertelt Ultee aan de NOS.

Er werd gesuggereerd dat Burak Yilmaz betrokken was in de beslissing om Ultee te ontslaan. De oud-trainer van Fortuna ontkent dit. "Mensen die heel goed zijn, hebben altijd wel iets bijzonders. Maar als het spannend is, staan ze wel op. Mensen zeggen wel eens: niemand is groter dan de club. Maar hij is misschien wel groter dan de club", zegt Ultee, die Yilmaz tegelijkertijd ook 'bescheiden' en 'supersociaal' noemt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!