Nieuws

Van Nistelrooij maakt indruk: 'Hij weet hoe hij ons moet raken, dat vind ik mooi'

Van Nistelrooij maakt indruk: 'Hij weet hoe hij ons moet raken, dat vind ik mooi'

29-09-2022 20:49 Laatste update: 21:19

Ruud van Nistelrooij kan de spelersgroep van PSV goed raken, stelt Ismael Saibari. De Marokkaans international van de Eindhovenaren vertelt dat zijn trainer vaak rustig is, maar ook uit zijn slof kan schieten als dat nodig is.

"In de rust tegen Twente bijvoorbeeld was hij wel echt heel boos", vertelt Saibari in een interview met Voetbal International. "Dat gaat dan niet zacht. Het kon ook echt niet wat we lieten zien. Dan kan hij moeilijk tevreden zijn. Hij blijft dan echt niet rustig, hoor. Hij heeft die passie en wil winnen. Iedereen luistert dan wel naar hem, is onder de indruk en wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we winnen en hij wat rustiger wordt, haha."

"De trainer weet dus wel hoe hij ons moet raken. Dat vind ik mooi", vervolgt Saibari. "Ook dat hij geloof en vertrouwen in mij heeft. Dat voel ik. Zelfs in de grote wedstrijden heeft hij dat. Ik wil er dan ook alles voor terugdoen en bewijzen dat zijn vertrouwen terecht is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!