Nieuws

'Madrid zet in op veelzijdige Portugese back en start in 2024 operatie-Haaland'

'Madrid zet in op veelzijdige Portugese back en start in 2024 operatie-Haaland'

29-09-2022 18:50 Laatste update: 19:05

Real Madrid zou zijn zinnen hebben gezet op het aantrekken van Joao Cancelo. De Portugese back van Manchester City moet de volgende topaankoop worden van De Koninklijke die ook in willen zetten op Erling Haaland, meldt Diario AS.

Cancelo maakt furore bij City door zijn tactisch inzicht en zijn aanvallende impuls. Reden genoeg voor Real om de markt op te gaan voor de Portugees die tot 2027 vast ligt in Manchester. Ondanks het feit dat zijn marktwaarde op 65 miljoen euro wordt geschat, gaan Los Blanco's er van uit de 29-jarige back voor een bedrag rond de veertig tot vijftig miljoen kan worden overgenomen. Madrid-trainer Carlo Ancelotti zou onder de indruk zijn van Cancelo die zowel op de linker als rechter vleugel uit de voeten kan.

Hoewel Cancelo in 2023 al de overstap moet maken heeft Madrid voor 2024 ook al een duidelijk doel voor ogen. De Noorse-sterpeler Erling Haaland moet in dat seizoen de vervanger worden van Karim Benzema. Ondanks de scoringsdrang van de Fransman gaan ook voor hem de jaren tellen waardoor Real op zoek is naar een waardige vervanger. Aangezien de Noor een ontsnappingsclausule van 180 miljoen euro in zijn contract heeft staan weten de Madrilenen waar ze aan toe zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!