Transfernieuws

'Sevilla, Leeds en AS Roma op de tribune bij Feyenoord voor Kökcü'

'Sevilla, Leeds en AS Roma op de tribune bij Feyenoord voor Kökcü'

30-11-2021 10:34

AS Roma, Sevilla en Leeds United hebben belangstelling voor Orkun Kökcü. De Serie A-, Primera División- en Premier League-club zaten de afgelopen weken op de tribune voor de middenvelder van Feyenoord.

Dat vertelt Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen bij Studio Voetbal. Kökcü ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip. "Het zal niet gelijk morgen van een transfer komen, maar het is wel een speler van twintig jaar die transferwaarde vertegenwoordigt."

Hoewel de Turks international een vaste waarde is in de ploeg van coach Arne Slot, zijn Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart nog niet overtuigd. "Feyenoord mist een stukje creativiteit", stelt de oud-spits. "Toen hij doorbrak, dacht ik dat hij dat toe zou kunnen voegen, met name rond de tien-positie. Dat heeft hij niet en ook van zijn nieuwe positie vind ik dat hij het nog niet echt doet."

"Feyenoord laat dat soort spelers een beetje verzuipen", oordeelt Van der Vaart. "Om de één of andere reden wordt hij nu als een soort verdedigende middenvelder neergezet. Ik mis een beetje dat hij z'n vrijheid krijgt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!