Nieuws

Van der Meijde: 'Ik vind dit avontuur super gaaf en wilde dit eigenlijk altijd al'

Van der Meijde: 'Ik vind dit avontuur super gaaf en wilde dit eigenlijk altijd al'

29-09-2022 15:52

Andy van der Meijde vertelt in een uitgebreid interview met FHM over zijn goede band met collega Wesley Sneijder. De twee ex-internationals zitten samen aan tafel bij Veronica Offside, werk wat de geboren Arnhemmer heel erg leuk vindt om te doen.

"Ik ga daar echt met heel veel plezier heen. Het is geweldig. Lekker daar aan tafel zitten, beetje over voetbal praten en een beetje lachen", zegt Van der Meijde in gesprek met FHM. "Ook af en toe wat serieuze onderwerpen, maar dit is echt voor mij weggelegd. Ik vind dit avontuur super gaaf en dit wilde ik eigenlijk altijd al.

Collega Sneijder maakt het werk voor de ex-Ajacied nog leuker. "We kennen elkaar natuurlijk al jaren. We hebben samengespeeld bij het Nederlands elftal en bij Ajax. We hebben echt een goede klik", aldus Van der Meijde. "Wesley en ik hebben dezelfde humor, maar hij kan ook serieus zijn."

"Hij wil natuurlijk trainer worden en ik vind het ook fijn als Wesley aan tafel zit", vervolgt de 42-jarige ex-prof. "Ik heb ook aangegeven bij de productie van Veronica Offside dat Wesley er gewoon bij hoort. We hebben een mooie tijd gehad samen bij het produceren van 'Scoren in de Kelderklasse'. Die opnamedagen waren wel echt lang, soms vermoeiend, maar het resultaat is geweldig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!