Nieuws

El Ahmadi lovend over Twente-speler: 'Maakt een goede en volwassen indruk'

El Ahmadi lovend over Twente-speler: 'Maakt een goede en volwassen indruk'

29-09-2022 15:15

Karim El Ahmadi is gecharmeerd van Ramiz Zerrouki. De voormalig speler van FC Twente is denkt dat de Algerijnse middenvelder nooit een mooie toekomst voor zich heeft liggen.

"Ik vind Zerrouki een hele goede en volwassen speler. Hij weet ook precies wat hij wel en niet kan. Op de manier hoe hij speelt heb je er op die nummer 6-positie niet veel van", reageert El Ahmadi bij VoetbalTijd. "In de Eredivisie ben je heel snel geneigd om hem nog niet te beoordelen, maar pas als ze in de Champions League of internationaal spelen. Maar ik heb hem ook gevolgd in Afrika. Ik kan jullie vertellen dat het in Afrika op die positie het moeilijkste is, want je speelt tegen allemaal van die slopers van twee bij twee. Ze zijn supersnel en sterk. Dan moet je als nummer 6 even die spelers oppakken."

De voormalig speler van FC Twente verwacht dat Zerrouki een lange tijd voor Algerije zal gaan spelen. "Ik heb hem wedstrijden zien spelen bij Algerije en daar doet hij het ook fantastisch", aldus El Ahmadi. "Bij Algerije en Marokko heb je altijd spelers die alleen maar aanvallend denken. Ik was samen met de centrale verdedigers ook de enige die verdedigend denkt. Dan word je allemaal maar belangrijker. Ik vind het goed hoe hij het invult."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!