Nieuws

Den Haag geeft groen licht voor meer bezoekers: 'Eén ouder met éen kind welkom'

Den Haag geeft groen licht voor meer bezoekers: 'Eén ouder met éen kind welkom'

29-09-2022 13:59

Bij ADO Den Haag mogen vanaf de komende speelronde weer supporters plaatsnemen op de tribune. Door ongeregeldheden met supporters was dit lange tijd niet toegestaan.

Na verschillende incidenten met supporters werd het stadion deels gesloten voor supporters. Burgemeester Jan van Zanen heeft verteld dat de gemeente toestemming heeft gegeven voor het verder openen van de tribunes. Op de Lex Schoenmaker Familitribune mogen voortaan weer één ouder met één kind plaatsnemen.

Volgend de gemeente zijn de eerste wedstrijden van het seizoen goed verlopen waardoor de beperkingen nu deels versoepelt worden. Uit onderzoek bleek dat de beveiliging bij eerde wedstrijden niet op orde was waardoor er hooligans met stadionverboden gewoon aanwezig waren bij wedstrijden. Na de sancties die hierop volgeden waren enkel seizoenkaarthouders nog welkom in het stadion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!