Nieuws

Wolfsburg-routinier neemt het op voor Van Bommel: 'Hij moest ineens weg'

Wolfsburg-routinier neemt het op voor Van Bommel: 'Hij moest ineens weg'

29-09-2022 11:12

Josuha Guilavogui heeft het helemaal gehad met de onrust bij VfL Wolfsburg. De Franse middenvelder is van mening dat Mark van Bommel nooit ontslagen had mogen worden.

Guilavogui is er klaar mee dat VfL Wolfsburg zoveel trainers slijt. Volgens hem wordt er te snel afscheid genomen van de oefenmeesters bij de club. "Laten we vooral gewaarschuwd zijn. We moeten weten dat we in gevaar zijn", stelt de kritische middenvelder in gesprek met Kicker. "We moeten er eens mee stoppen. Mark van Bommel moest ook ineens weg. Hij was zogenaamd niet goed genoeg. En nu? Nu is hij hartstikke succesvol in België. En nu moet Niko Kovac ook gaan?"

"Wij als spelers hebben de verantwoordelijkheid voor de prestaties. Wij moeten dingen beter gaan maken", aldus de viervoudig Frans international. Guilavogui vindt het terecht dat Kovac de spelersgroep in de media aanpakte en zei dat hij net zo goed zelf weer kon gaan spelen. "Hij wilde ons eergevoel aanspreken. Niet het team beledigen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!