Nieuws

'Manchester City in gesprek met Bernardo Silva over contractverlenging'

'Manchester City in gesprek met Bernardo Silva over contractverlenging'

29-09-2022 08:04

Manchester City wil met Bernardo Silva om de tafel gaan zitten om een langere samenwerking met de Portugees te bespreken. Daarmee hoopt het de interesse vanuit Barcelona weg te nemen. Dat weet het Britse The National

The Citizens willen dat nu al openbreken om een nog langer verblijf te bewerkstelligen. Naar verluidt zou Silva graag in Spanje voetballen, dat weet ook City. Als een contractverlenging niet haalbaar is, zijn er spelers op de radar om hem te komen opvolgen.

De Portugese international was in de zomer het gesprek van de dag in Barcelona en dat kwam tot een hoogtepunt toen de Catalanen publiekelijk erkenden interesse te hebben in Silva. Een transfer kwam er echter niet van. De club had al geïnvesteerd in Robert Lewandowski, Raphinha en Jules Koundé. Daardoor was er geen ruimte meer om ook de Portugees in te lijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!