Nieuws

'Ik ben geen type dat uitgaat of erg met meisjes bezig is, ik richt me op PSV'

'Ik ben geen type dat uitgaat of erg met meisjes bezig is, ik richt me op PSV'

28-09-2022 21:41

Ismael Saibari kijkt met een positief gevoel terug op zijn seizoenstart bij PSV. De kersverse international van Marokko focust zich volledig op het voetbal en houdt zich niet bezig met randzaken.

"Ik ben niet zo actief op Instagram, deel ook niet veel privézaken, het is voetbal voor mij", vertelt Saibari in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Dat is in mijn persoonlijke leven niet anders. Als ik thuis ben, kijk ik voetbal. Ben ik met het spel bezig. Het is eigenlijk alleen voetbal, voetbal, voetbal. Ik ben geen type dat uitgaat of erg met meisjes bezig is. Is niet mijn ding. Ik ben een rustige jongen. Als ik thuiskom, rust ik uit en kijk ik dus voetbal op tv."

Saibari geniet van zijn tijd bij PSV. "Het is natuurlijk hartstikke positief wat er nu in mijn carrière gebeurt", aldus de vleugelaanvaller. "Als je minuten kunt maken in PSV 1, dan is dat fantastisch. Ik geniet van iedere minuut die ik krijg. Ik probeer dan alles te geven, zodat ik de volgende wedstrijd weer mag spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!