Nieuws

Burak Yilmaz ontkent 'beschamende' geruchten: 'Het is allemaal een leugen'

Burak Yilmaz ontkent 'beschamende' geruchten: 'Het is allemaal een leugen'

28-09-2022 21:15 Laatste update: 21:38

Burak Yilmaz ontvangt na zijn opmerkelijke transfer van LOSC Lille naar Fortuna Sittard veel kritiek. Er wordt gesuggereerd dat de Turk alles te zeggen heeft binnen de Limburgse club, maar daar is volgens hem niets van waar.

Yilmaz vertelt tegenover ESPN dat hij geen enkele stem had in het ontslag van trainer Sjors Ultee. "Dat is een beslissing die volledig door het clubbestuur genomen is. Ik ben hier maar een medewerker. Je hebt hier nog een voorzitter, een technisch directeur en een eigenaar: allemaal mensen die hierover gaan. Deze beslissing had niks met mij te maken en dit zijn dingen die gebeuren in het voetbal."

De Turkse vedette baalt enorm van de berichtgeving in de media. "Ik heb nooit een opstelling gemaakt. Het feit dat mensen dit suggereren, heel beschamend. Het is ook respectloos richting de technische staf", aldus Yilmaz. "Ik zou hier alles bepalen: ze hadden het zelfs over wedstrijdpremies. Heel, heel beschamend. Ik zou willen dat zulke verhalen er niet waren. Met honderd procent zekerheid kan ik zeggen dat deze verhalen uit de lucht gegrepen zijn. Het is allemaal een leugen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!