Ronaldo woedend op hoofdredacteur FF: 'Een absoluut gebrek aan respect'

Ronaldo woedend op hoofdredacteur FF: 'Een absoluut gebrek aan respect'

29-11-2021 20:39 Laatste update: 29-11-2021 20:39
Champions League 0 Reacties

Cristiano Ronaldo heeft gereageerd op uitspraken van de hoofdredacteur van France Football, Pascal Ferré. De spits van Manchester United beticht de journalist van het verspreiden van leugens. De Fransman claimde dat Ronaldo zijn voetbalschoenen pas aan de wilgen hangt, wanneer hij vaker de prestigieuze Ballon d’Or wint dan Lionel Messi.  

De uitspraken deed Ferré in The New York Times. In het interview dat voornamelijk ging over de verschuiving van de aandacht binnen het voetbal van collectief succes naar individueel succes, liet de Fransman zich verleiden tot de volgende uitspraak: "Ronaldo heeft één ambitie en dat is dat hij stopt met meer Ballon d'Ors dan Messi. Dat weet ik omdat hij me dat heeft verteld." 

Ronaldo reageert via een uitgebreid statement op Instagram op de uitlatingen van de hoofdredacteur. ‘Pascal Ferré heeft gelogen en mijn naam gebruikt om zichzelf en zijn blad (France Football red.) te promoten. Het is onaanvaardbaar dat de man die verantwoordelijk is voor de toekenning van zo'n prestigieuze prijs op deze manier kan liegen, met een absoluut gebrek aan respect voor iemand die het Franse voetbal en de Ballon d'Or altijd heeft gerespecteerd.' 

Dat het de Portugees hoog zit, is duidelijk. ‘De grootste ambitie van mijn carrière is om nationale en internationale titels te winnen voor de clubs die ik vertegenwoordig en voor het nationale team van mijn land. Ik feliciteer altijd degenen die winnen’, vervolgt de vijfvoudig-winnaar van de Ballon d’Or. 'De grootste ambitie van mijn carrière is om een goed voorbeeld te zijn voor allen die profvoetballer zijn of dat willen worden. En de rest? De rest is gewoon de rest...', besluit Ronaldo.   

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie