Nieuws

Vicevoorzitter Barça ziet terugkeer Messi wel zitten: 'Hij is een clubicoon'

Vicevoorzitter Barça ziet terugkeer Messi wel zitten: 'Hij is een clubicoon'

28-09-2022 17:59

Barcelona-vicevoorzitter Eduard Romeu bestempelt de komst van Lionel Messi als haalbaar. De Argentijn vertrok een jaar geleden naar Paris Saint-Germain, maar een terugkeert lijkt verre van onmogelijk.

Messi heeft in Parijs een contract tot de zomer van 2023, met een optie tot nog een jaar. In de basis is de Argentijn komend jaar transfervrij waardoor de Catalanen hun verloren zoon terug willen halen. "Dat besluit moet worden genomen door de technische staf en door de speler zelf. Ik ben daar niet de aangewezen persoon voor, maar het is wel haalbaar. Hij is een clubicoon, dit zal altijd zijn thuis zijn", vertelt Romeu tegenover Catalunya Ràdio.

De vicevoorzitter gaat ook in op de financiële status van de club. Volgens Romeu heeft er voor de aanstelling van het nieuwe bestuur een ramp plaatsgevonden, maar is er nu weer structuur in de club aangebracht. "We hebben Barça gered, maar de club is nog niet financieel gezond. Er moet nog steeds bezuinigd worden en er is nog veel werk te doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!