Nieuws

Kuyt dolblij met teruggekeerde Kishna: 'Iedereen wil hem erbij hebben'

Kuyt dolblij met teruggekeerde Kishna: 'Iedereen wil hem erbij hebben'

28-09-2022 17:39
0

Het nieuws dat Ricardo Kishna terugkeert bij ADO Den Haag werd met luid applaus ontvangen door de spelersgroep. De aanvaller vertrok afgelopen zomer uit Den Haag, maar tekent nu toch een nieuw contract.

ADO maakte woensdag het nieuws wereldkundig. Trainer Dirk Kuyt zag dat het nieuws zijn spelersgroep enthousiast maakte. "Het moreel was na de wedstrijd tegen Zwolle (1-2 winst, red.) al beter. Maar toen vanochtend bekend werd dat hij eindelijk getekend heeft, werd dat met luid applaus ontvangen door de spelers”, vertelde Kuyt voor de camera bij Omroep West.

Kishna tekent een contract voor één seizoen in de Hofstad. De aanvaller hoopte deze zomer een stap naar het buitenland te maken, maar de juiste club melde zich niet. "Dat was mooi om te zien, dat iedereen hem er graag bij wil hebben. Ricardo wil er zelf ook graag bij zijn", zegt Kuyt. "Het moreel van de groep voelt sowieso goed, we hebben goed kunnen werken in de afgelopen weken. Met een creatieve speler zoals hij erbij, komt er alleen maar meer kwaliteit bij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie