Transfernieuws

Kuyt heeft aanvallende versterking binnen: Kishna verbindt zich tóch aan ADO

Kuyt heeft aanvallende versterking binnen: Kishna verbindt zich tóch aan ADO

28-09-2022 13:40

Ricardo Kishna en ADO Den Haag gaan tóch met elkaar verder. De aanvaller kon afgelopen zomer transfervrij vertrekken, maar is uiteindelijk toch akkoord gegaan met een contractverlenging.

Dat meldt ADO Den Haag op de officiële clubsite. Kishna was in verschillende periodes actief voor de Hagenaren, maar liep vorige zomer uit zijn contract. Kersverse trainer Dirk Kuyt probeerde de oud-aanvaller van Ajax, Lille OSC en Lazio Roma nog te overtuigen, maar de pogingen waren tevergeefs.

Uiteindelijk vond Kishna geen nieuwe club en de afgelopen weken trainde de technische vleugelspeler al mee bij de Hagenezen. Ook kwam Kishna vorige week nog in actie in een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. ADO meldt dat het contract later op de woensdag ondertekend zal worden.

In totaal speelde Kishna al 44 duels voor ADO. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en twaalf assists. Vorig seizoen liep de aanvaller nog promotie mis nadat ADO een Eredivisie-plek in de slotfase uit handen gaf tegen Excelsior in de play-offs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!