Nieuws

FC Twente en hoofdsponsor uit elkaar na zevenjarige samenwerking: 'Het is jammer'

FC Twente en hoofdsponsor uit elkaar na zevenjarige samenwerking: 'Het is jammer'

28-09-2022 12:23

Pure Energie stopt na dit seizoen als hoofdsponsor van FC Twente. Dat betekent dat de Tukkers op zoek moeten naar een nieuwe geldschieter.

In 206 begon Pure Energie als hoofsponsor van FC Twente. Het is onbekend waarom de energiemaatschappij niet door wil met de samenwerking. Eerder trok de het bedrijf ook al de stekker uit het sponsoren van de Vrouwen Eredivisie. "Het is jammer dat Pure Energie na jarenlange steun aan FC Twente afscheid neemt als hoofdsponsor", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan.

De Tukkers zijn de energiemaatschappij dankbaar voor de steun van de afgelopen dagen. "FC Twente dankt Pure Energie niet alleen voor de jarenlange financiële steun, maar wil ook de waardering uitspreken voor de wijze van samenwerking."

"Pure Energie heeft zich nooit bemoeid met het gevoerde beleid van de club en was altijd aanspreekbaar met name in de moeilijke jaren na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie en tijdens corona", vervolgt Van der Kraan. "Het is mooi dat een regionaal bedrijf zolang verbonden is geweest aan een regionale club en we hopen Pure Energie nog lang als supporter welkom te mogen heten in De Grolsch Veste."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!