Breaking news

'Ontploffingsgevaar bij Sparta: ruzie tussen directeuren is geëscaleerd'

'Ontploffingsgevaar bij Sparta: ruzie tussen directeuren is geëscaleerd'

29-11-2021 16:21 Laatste update: 16:25

De situatie bij Sparta is niet rooskleurig. Op het veld presteert de ploeg ondermaats en volgens het Algemeen Dagblad is het ook in de bestuurskamer hommeles. Zo zouden algemeen directeur Manfred Laros en technisch directeur Henk van Stee op voet van oorlog met elkaar leven.

Maandag is het tot een escalatie gekomen, zo schrijft de krant op basis van berichten van meerdere bronnen. Van Stee verliet kwaad het stadion na een gesprek met Laros en dat is geen verrassing. Beide directeuren konden het al langer niet met elkaar vinden en een rumoerige breuk dreigt op Het Kasteel.

Laros stoort zich naar verluidt aan het feit dat Van Stee bedragen noemt in de media, terwijl de algemeen directeur dat liever stil zou willen houden. Andersom stelt de technische baas dat Laros meer financiële risico's moet lopen om Sparta te helpen. De huidige sportieve situatie van de club is volgens Van Stee aan het gebrek aan leiderschap van de algemeen directeur te wijten.

Of de breuk tussen de twee definitief is, is niet duidelijk. Bekend is wel dat Henk Fraser, trainer van Sparta, goed door een deur kan met Van Stee en de technische man dus waarschijnlijk niet af zal vallen. Op de club was niemand bereikbaar voor een reactie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!