Transfernieuws

Newcastle richt pijlen op 'beste linksbuiten van Europa na Mbappé en Vinícius'

Newcastle richt pijlen op 'beste linksbuiten van Europa na Mbappé en Vinícius'

27-09-2022 17:29

Mykhaylo Mudryk staat in de belangstelling van verschillende Premier League-ploegen. Naar verluidt is Newcastle United bereid om ver te gaan voor de Oekraïense vleugelaanvaller.

The Magpies zijn bereid om vijftig miljoen euro neer te tellen voor Mudryk, meldt het doorgaans betrouwbare Engelse medium I. Afgelopen transferperiode zaten onder meer Arsenal, Everton en Brentford op het vinkentouw voor de sterspeler van Shakhtar Donetsk. De Oekraïners wilden hun talentvolle vleugelaanvaller niet voor een appel en een ei laten gaan, waardoor een bedrag van dertig miljoen euro al afgeslagen werd.

Darijo Srna, technisch directeur van Shakhtar Donetsk is erg gecharmeerd van Mudryk en denkt dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt voor de groeibriljant. "Als onze voorzitter een speler weigert te verkopen voor dertig miljoen euro, zeker in deze tijd, is dat een boodschap: hij wil overwinteren in de Champions League en kampioen worden van Oekraïne. Mudryk is een groot talent. Hij is na Kylian Mbappé en Vinícius Júnior de beste speler in Europa op zijn positie. Als iemand hem wil overnemen, moet daar heel veel geld tegenover staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!