Reactie

'Race tegen de klok voor Pogba, Fransman zet alles op alles om WK te halen'

'Race tegen de klok voor Pogba, Fransman zet alles op alles om WK te halen'

27-09-2022 11:02 Laatste update: 11:18

Paul Pogba raakte in de voorbereiding op het seizoen met Juventus, waar hij deze zomer terugkeerde, geblesseerd aan zijn knie. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, meldt La Gazzetta dello Sport

Daar pakt de krant mee uit dinsdag. Er wordt gesproken van een 'voorspoedig' herstel bij de Fransman. Dat is goed nieuws voor Didier Deschamps met het WK in het verschiet. De bondscoach liet recent weten Pogba alleen mee te nemen als hij 100% fit is.

De krant voorspelt dat Pogba zijn rentree kan realiseren tegen Benfica op 25 oktober. Als dat lukt, heeft hij nog een paar weken om wedstrijdritme op te doen om Deschamps te overtuigen van een plekje. Pogba heeft al meerdere eindtoernooien op rij laten zien een sensatie te zijn voor het nationale team.

De international stond onlangs in de media met naar nieuws. Hij zou afgeperst worden door nota bene zijn eigen broer Mathias.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!