Reactie

Messi vol lof over 'razendsnelle' Mbappé: 'Hij is een 'beest''

Messi vol lof over 'razendsnelle' Mbappé: 'Hij is een 'beest''

27-09-2022 10:31 Laatste update: 10:42

Lionel Messi heeft bij het Mexicaanse TUDN gesproken over ploeggenoten Kylian Mbappé en Neymar Jr. Volgens de Argentijn is de Fransman richting de "absolute top" aan het gaan.

"Kylian is een buitengewoon goede speler. Hij is een beest en is vooral 1 tegen 1 ontzettend goed. Hij heeft de kwaliteiten om diep te gaan en hij is razendsnel. Hij scoort aan de lopende band. Ik kan alleen maar zeggen dat hij een heel complete speler is", zegt hij. "Dat laat hij nu al jaren zien. In de komende jaren, zal hij behoren tot de absolute wereldtop", stelt Messi. 

Met zijn Braziliaanse ploeggenoot vormt hij ook een dodelijk duo. "Neymar en ik kennen elkaar door en door. We hebben natuurlijk veel samengespeeld bij Barcelona, met veel plezier. Ik had graag willen zien dat we dat voor langer deden, maar nu zijn we herenigd in Parijs. Ik hou ervan om met hem te spelen, om dagelijks met hem te zijn", besluit hij vol lof. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!